Boc despre Aura Vasile: Nu am avut o dispută cu doamna nu ştiu cum o cheamă, aşa se vorbeşte în baie

Liderul PDL Emil Boc a evitat să comenteze criticile formulate la adresa sa de către viceliderul grupului PSD+PC Aura Vasile, arătând doar că nu a avut niciodată vreo dispută cu "doamna nu ştiu cum o cheamă" şi că afirmaţii de genul celor lansate de aceasta pot fi formulate "în baie", nu în public.

28 afișări
Imaginea articolului Boc despre Aura Vasile: Nu am avut o dispută cu doamna nu ştiu cum o cheamă, aşa se vorbeşte în baie

Boc despre Aura Vasile: Nu am avut o dispută cu doamna nu ştiu cum o cheamă, aşa se vorbeşte în baie (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Una poţi povesti în baie, dacă vrei să vorbeşti cum îţi vine la gură, şi alta în public, dacă vrei să fii şi un model", a spus Boc, la postul B1 TV.

El a arătat că nu doreşte să comenteze declaraţiile Aurei Vasile, deoarece sunt sub demnitatea sa.

Viceliderul grupului PSD+PC Aura Vasile a criticat, miercuri, afirmaţiile premierului în funcţie despre biciul care trebuie pus pe Parlament, ea afirmând că nu poate spune decât "imbecil" despre preşedintele PDL şi menţionând: "Puşca şi cureaua lată, Boc nu a fost bărbat niciodată".

Ea a precizat că vorbeşte în numele grupului parlamentar al PSD+PC şi al parlamentarilor femei din PNL şi UDMR.

"Îmi pare rău. Nu aş vrea să vă jignesc încă o dată . Îmi pară rău, mai mult decât imbecil nu am să spun despre dumneavoastră (...) Domnule Boc, vreţi să ne batem amândoi? Nu cred că o să vă fie bine, domnule Boc. Cred că bărbăteşte ar fi o întâlnire de unu la unu şi nu înconjurat de gărzile de corp", a adăugat Aura Vasile.

Premierul interimar Emil Boc, aflat la Târgul de Toamnă de la Fieni, judeţul Dâmboviţa, a cumpărat cu 15 lei un bici, spunând că "trebuie pus pe ei, începând de la Parlament şi mergând mai jos cu biciul, mai departe", dar nu şi la parlamentarii democrat-liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici