Boc, despre mandatul PDL la Cotroceni: Obţinerea guvernării şi impunerea programului nostru

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, la sosirea la Palatul Cotroceni, că mandatul cu care formaţiunea a venit la discuţiile de la Cotroceni sunt cele anunţate joi, respectiv obţinerea guvernării şi impunerea programului de guvernare democrat-liberal.

11 afișări
Imaginea articolului Boc, despre mandatul PDL la Cotroceni: Obţinerea guvernării şi impunerea programului nostru

Boc, despre mandatul PDL la Cotroceni: Obţinerea guvernării şi impunerea programului nostru (Imagine: Mediafax Foto)

Membrii delegaţiei PDL, formată din Gheorghe Flutur, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Liviu Negoiţă, Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Roberta Anastase şi Raluca Turcan, au sosit la Cotroceni împreună.

Emil Boc a fost întrebat de presă cu ce mandat se prezintă în faţa şefului statului. Liderul PDL a spus că mandatul este cel anunţat joi, respectiv obţinerea guvernării şi impunerea programului de guvernare democrat-liberal.

După câteva minute, la Cotroceni a sosit, singur, prim-vicepreşedintele Theodor Stolojan, candidat la funcţia de premier din partea PDL.

Citeşte şi:

Procedura de desemnare a premierului României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici