Boc i-a convocat la ora 18.00 pe parlamentarii PDL care îl susţin la şefia partidului

Premierul Emil Boc i-a convocat, marţi, la ora 18.00, la Vila Lac, pe parlamentarii democrat-liberali care susţin candidatura sa pentru un nou mandat de şef al partidului, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

24 afișări
Imaginea articolului Boc i-a convocat la ora 18.00 pe parlamentarii PDL care îl susţin la şefia partidului

Boc i-a convocat la ora 18.00 pe parlamentarii PDL care îl susţin la şefia partidului (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Conform surselor citate, la întâlnirea de la Vila Lac se va discuta despre moţiunea pe care ar urma să o depună Boc pentru funcţia de preşedinte al PDL, în vederea alegerilor din 14 mai.

Surse din partid au precizat că premierul ar urma să vadă cu această ocazie care sunt parlamentarii care îl susţin pentru şefia PDL, în funcţie de câţi vor participa la întâlnire.

De asemenea, la întâlnire urmează să se discute şi despre întâlnirile din filialele judeţene pe care le avea Emil Boc în campania pentru şefia partidului.

Emil Boc i-a invitat la Vila Lac pe parlamentarii PDL care şi-au exprimat susţinerea pentru candidatura sa la şefia partidului, inclusiv pe miniştrii care sunt şi parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici