Boc: În martie 2011 România iese oficial din recesiune, va fi momentul relansării PDL şi a coaliţiei

Premierul Emil Boc a afirmat, vineri, la Ploieşti, că la sfârşitul primului trimestru al acestui an România va ieşi oficial din recesiune şi că acela va fi momentul în care va avea loc relansarea politică a PDL şi a actualei coaliţii aflate la guvernare.

28 afișări
Imaginea articolului Boc: În martie 2011 România iese oficial din recesiune, va fi momentul relansării PDL şi a coaliţiei

Boc: În martie 2011 România iese oficial din recesiune, va fi momentul relansării PDL şi a coaliţiei (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Prezent, vineri, la Ploieşti, în calitate de invitat la Conferinţa Judeţeană a PDL Prahova, premierul Emil Boc a afirmat că România va ieşi oficial din recesiune luna viitoare.

"Toate datele pe care le avem astăzi arată că la sfârşitul primului trimestru, în martie 2011, România iese oficial din recesiune", a afirmat premierul Emil Boc.

Acesta a precizat că momentul ieşirii din recesiune va marca politic şi psihologic relansarea politică a PDL şi a coaliţiei aflate la guvernare".

Boc a arătat că ieşirea din recesiune va fi "dovada supremă" a faptului că măsurile luate de Guvern au fost bune şi că aceste măsuri se vor resimţi în bine în viaţa românilor.

Boc a arătat că "lucurile încep să meargă într-o direcţie sănătoasă" în condiţiile în care rata şomajului este în continuă scădere, iar numărul contractelor de muncă a ajuns la aproape şase milioane.

"E evident că în buzunarele oamenilor, în viaţa lor de zi cu zi, aceste lucruri nu se simt atât de repede. Dar ele se vor simţi şi de aceea sunt optimist atunci când spun că vom alege roadele politice", a spus Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici