Boc: În noiembrie, USL să predea guvernarea cu creştere economică de 2,5%

PDL se aşteaptă ca în noiembrie, când USL va preda guvernarea, să lase cel puţin trei lucruri pe care le-au lăsat acum democrat-liberalii: o creştere economică de 2,5%, un deficit bugetar de 3% şi credibilitatea internaţională a României pe plan economic, a declarat luni preşedintele PDL, Emil Boc.

172 afișări
Imaginea articolului Boc: În noiembrie, USL să predea guvernarea cu creştere economică de 2,5%

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ne aşteptăm ca în noiembrie, când USL va preda guvernarea, să lase cel puţin trei lucruri pe care noi le-am lăsat lor: o creştere economică de 2,5% cum am lăsat-o noi în 2011, un deficit bugetar de 3%, exact aşa cum l-am propus, o credibilitate internaţională a României în plan economic recunoscută de toată lumea, realizarea obiectivelor de investiţii pe care le avem în derulare, astfel încât stabilitatea economică a ţării să nu fie afectată", a precizat Emil Boc, într-o conferinţă de presă.

Boc a mai spus că PDL le cere în mod expres reprezentanţilor USL "să nu compromită" reforma din educaţie, reforma justiţiei şi a Codului muncii.

Boc a făcut aceste precizări după ce a arătat că parlamentarii PDL vor vota împotriva Guvernului Ponta la învestirea noului Cabinet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici