Boc, întrebat ce face dacă Guvernul Croitoru trece: Fac foarte bine, am catedră la universitate

Premierul în exerciţiu Emil Boc a afirmat, marţi, că în cazul în care Guvernul Croitoru va primi avizul Parlamentului el va reveni la catedra pe care o are la universitate, în Cluj.

14 afișări
Imaginea articolului Boc, întrebat ce face dacă Guvernul Croitoru trece: Fac foarte bine, am catedră la universitate

Boc, întrebat ce face dacă Guvernul Croitoru trece: Fac foarte bine, am catedră la universitate (Imagine: Mediafax Foto)

Boc a fost întrebat, în timpul vizitei făcute pe şantierul Autostrăzii Transilvania din judeţul Cluj, dacă crede că Guvernul propus de Lucian Croitoru va trece de Parlament.

"Parlamentarii PDL vor da toţi votul pentru Guvernul Croitoru şi sper ca şi ceilalţi parlamentari să înţeleagă că, dincolo de ambiţiile politice ale lui Crin Antonescu, Mircea Geoană, Marko Bela, sunt interesele ţării, mai presus de interesele lor", a răspuns Boc.

Întrebat ce va face dacă Guvernul Croitoru va trece de Parlament, Boc a răspuns: "Fac foarte bine, o duc foarte bine, sunt sănătos, am catedră la universitate, deci ne vom vedea mai des la Cluj, aşa că nu va fi niciun fel de problemă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici