Boc: N-am cunoştinţă despre o comandă politică în cazul lui Oltean

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, comentând acuzaţiile lui Ioan Oltean, că nu are cunoştinţă despre existenţa unei comenzi politice din partid la adresa acestuia în "dosarul şpăgii", menţionând că justiţia trebuie să-şi facă datoria.

103 afișări
Imaginea articolului Boc: N-am cunoştinţă despre o comandă politică în cazul lui Oltean

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Boc a fost întrebat, înainte de şedinţa BPN al PDL, cum comentează faptul că secretarul general al PDL, Ioan Oltean, spune că vehicularea numelui său într-un dosar de corupţie poate avea ca explicaţie "o comandă politică fie din afara partidului, fie din interiorul partidului".

"N-am cunoştinţă de aşa ceva şi justiţia trebuie să-şi facă datoria întotdeauna cu obiectivitate şi imparţialitate. Eu nu am asemenea informaţii nici cu privire la dânsul, nici cu privire la un alt coleg", a precizat Emil Boc.

Întrebat dacă îi va cere explicaţii lui Ioan Oltean, preşedintele PDL a spus că nu are ce explicaţii să ceară.

"Nu am ce explicaţii să cer, pentru că le-a făcut publice toate informaţiile sau toate solicitările necesare", a adăugat Boc.

Liderul PDL Ioan Oltean cere DNA să facă public dacă este implicat în dosarul şpăgii, menţionând că nu este vinovat, că este vorba despre un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici