Boc: Nu candidez împotriva nimănui. Văd că sunt singur împotriva tuturor, am împotrivă mogulii şi presa

Liderul PDL, Emil Boc, a afirmat, miercuri, că nu candidează împotriva nimănui, şi candidează pentru ca PDL să modernizeze România şi să continue guvernarea după 2012 alături de actualii parteneri, spunând că a constatat că e singur împotriva tuturor, având împotriva sa presa, mogulii şi opoziţia.

404 afișări
Imaginea articolului Boc: Nu candidez împotriva nimănui. Văd că sunt singur împotriva tuturor, am împotrivă mogulii şi presa

Boc: Nu candidez împotriva nimănui. Văd că sunt singur împotriva tuturor, am împotrivă mogulii şi presa (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Aflat, miercuri seară, la Oradea pentru a se întâlni cu conducerea PDL Bihor, în faţa căreia şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia PDL, Emil Boc i-a mulţumit preşedintelui organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Ştefan Seremi, spunând că, deşi acesta şi-a anunţat sprijinul pentru candidatura lui Vasile Blaga, i-a asigurat, totuşi, condiţii pentru a-şi susţine moţiunea.

"Deşi domnul preşedinte (Ştefan Seremi -n.r.) nu este unul din cei 33 de preşedinţi de organizaţii judeţene care susţin moţiunea pe care am depus-o eu, mi-a asigurat un climat absolut prietenesc, colegial, pentru prezentarea, dezbaterea şi argumentarea moţiunii", a declarat Emil Boc.

Liderul PDL a afirmat că el nu candidează împotriva niciunui coleg din partid, dar constată că este "singur împotriva tuturor" şi şi-a exprimat convingerea că va câştiga "împreună cu partidul" pentru ca acesta să continue guvernarea după 2012 alături de actualii parteneri de coaliţie.

"Vorbind despre moţiune, eu am spus de fiecare dată pe unde am fost în ţară că eu nu candidez împotriva nimănui. Eu candidez pentru ca partidul să modernizeze România, iar în 2012 să continuăm guvernarea alături de actualii parteneri de coaliţie. Văd însă că, la fel ca până acum, sunt singur împotriva tuturor, adică am împotriva mea presa, mogulii şi liderii opoziţiei. Dar acesta este PDL-ul, întotdeauna trebuie să se bată cu toţi ceilalţi, şi aşa cum am câştigat împreună cu partidul celelalte bătălii, tot aşa le vom câştiga şi pe cele viitoare", a spus Emil Boc.

Preşedintele PDL a afirmat că obiectivul său este reformarea statului, dar şi a partidului, pentru ca acesta să poată conduce statul şi să-l facă performant: "Aşa cum am avut puterea să reformăm România în aceşti ani grei, aşa vom avea în continuare puterea, cu echipa mea, să continuăm modernizarea Partidului Democrat Liberal, pentru ca acest partid să rămână partidul care să fie capabil să facă o Românie performantă, o Românie care să reuşească".

Boc a mai afirmat că numai PDL poate asigura românilor "speranţa unui viitor sigur", deoarece deja a obţinut rezultate.

"Doar acest partid are, cred eu, şansele să poată să le dea românilor speranţa unui viitor sigur, pentru că a arătat că a făcut ce trebuia făcut când a fost greu, iar acum, când semnele bune încep să se înmulţească, e o dovadă că acest partid are toate şansele să reuşească", a adăugat preşedintele PDL.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici