Boc: Nu cred în sinceritatea domnului Tăriceanu

Liderul PD, Emil Boc, crede că anunţul premierului Călin Popescu Tăriceanu privind o eventuală asumare a răspunderii guvernamentale pe proiectul legislativ privind introducerea votului uninominal.

2 afișări
Imaginea articolului Boc: Nu cred în sinceritatea domnului Tăriceanu

Boc: Nu cred în sinceritatea domnului Tăriceanu

"Dacă ar fi crezut cu adevărat în introducerea votului uninominal, premierul Tăriceanu ar fi putut să facă acest lucru de mult. Putea s-o facă din iunie, când partidele parlamentare au promis că vor adopta acest proiect de lege. Cred că premierul Tăriceanu nu face altceva decât să pluseze pentru a bloca eventuala convocare a unui referendum de către preşedintele României. Eu nu cred în sinceritatea domnului Tăriceanu", a declarat Emil Boc.

El şi-a manifestat totuşi speranţa că parlamentarii celor trei partide, PNL, PD şi PSD, care au anunţat că vor susţine proiectul de lege iniţiat de Asociaţia Pro Democraţia, îşi vor respecta promisiunea, astfel încât introducerea votului uninominal să fie legiferată până la data de 25 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici