Boc: PDL va finaliza numărătoarea paralelă luni dimineaţă

Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, duminică seară, că PDL va face numărătoarea paralelă pe parcursul nopţii şi o va finaliza luni dimineaţă.

46 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL va finaliza numărătoarea paralelă luni dimineaţă

Boc: PDL va finaliza numărătoarea paralelă luni dimineaţă (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

"Mâine dimineaţă, cinci-şase, vom avea rezultatele la numărătoarea paralelă, pentru că avem trei buletine de vot care trebuie cuantificate şi procesul-verbal nu se eliberează parţial, ci doar când vin toate cele trei", a spus liderul PDL.

El a arătat că preşedintele nu va rămâne la numărătoare, pentru că este treaba partidului să facă aceste lucruri.

"Ne bucură faptul că referendumul a fost validat. E un motiv de bucurie temperată. Votul românilor a confirmat ambele susţineri ale PDL: susţinerea pentru Traian Băsescu şi susţinerea pentru un Parlament unicameral", a mai spus Boc.

El a spus că, dincolo de diferenţa din sondaje, toate au arătat victoria de la 4 la 3, la 2 procente a preşedintelui în exerciţiu şi mai ales că preşedintele Traian Băsescu, susţinut de PDL, a câştigat mai mult decât în 2004, când era într-o alianţă.

Boc nu a dorit să spună dacă PDL va începe negocierile pentru turul doi de scrutin, declarând doar că românii vor decide soarta viitorului preşedinte. El a adăugat că dreapta a obţinut peste 50% din susţinerea electoratului şi că este de aşteptat să voteze la fel şi în turul doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici