Boc petrece prima zi de Paşte la Răchiţele, acasă la părinţii săi

Premierul Emil Boc petrece prima zi de Paşte la părinţii săi, în satul clujean Răchiţele, unde a fost aşteptat cu masa tradiţională, el spunându-le jurnaliştilor prezenţi, pe care i-a filmat cu o cameră video de mână, că ar putea posta filmul pe viitorul blog personal, dar şi pe Facebook şi Twitter.

116 afișări
Imaginea articolului Boc petrece prima zi de Paşte la Răchiţele, acasă la părinţii săi

Boc petrece prima zi de Paşte la Răchiţele, acasă la părinţii săi (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Boc a sosit duminică după-amiază la Răchiţele, împreună cu soţia sa, Oana, şi cu cele două fiice, Patricia şi Cezara, şi a dus cadouri de Paşte părinţilor săi, mama sa pregătind special pentru această zi de sărbătoare, bucate tradiţionale constând în drob de miel, sarmale, ciorbă de burtă, cozonaci şi ouă roşii.

Premierul a ieşit din casa părintească pentru a se întâlni cu jurnaliştii care îl aşteptau şi i-a filmat pe aceştia cu o cameră video de mână, spunând că ar putea posta filmul pe viitorul blog personal.

"Acum nu mai este politician fără blog, aşa cum nu există tânăr fără computer. E posibil să îmi fac blog în perioada următoare şi să postez filmul şi pe blog, dar şi pe Facebook şi Twitter. Dacă încep, voi începe cu toate trei odată, şi cu blog, şi cu Twitter, şi cu Facebook", a spus Boc.

Emil Boc, împreună cu soţia sa, Oana, şi cele două fiice, a oferit ouă roşii şi prăjituri jurnaliştilor prezenţi şi toţi au organizat un mini-concurs ad-hoc de ciocnit ouă, la care au participat şi părinţii premierului, la un moment dat tatăl său ciocnindu-i, în glumă, un ou de frunte.

"Christos a înviat şi sărbători fericite", le-a urat primul-ministru.

Mama premierului a precizat că i-a pregătit acestuia o masă tradiţională de Paşte, aşa cum face în fiecare an când îl are invitat la Răchiţele, alături de alte rude.

"Am pregătit drob de miel, ciorbă de burtă, sarmale, salată de boeuf, ouă roşii, cozonaci şi prăjituri", a spus Ana Boc.

Premierul Emil Boc se va întoarce în cursul serii de duminică la Cluj-Napoca, urmând ca luni seară să plece la Bucureşti.

Premierul Emil Boc a ajuns la Cluj-Napoca vineri seară. Sâmbătă, Boc a împărţit pachete de Paşte persoanelor asistate la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială din Cluj-Napoca, după care a participat la inaugurarea Serviciului pentru Imigrări al judeţului Cluj. El a asistat, alături de soţia sa, la slujba din noaptea de Înviere, oficiată în faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici