Boc: Proiectul de buget va fi discutat joi

Premierul Emil Boc a anunţat, miercuri, că proiectul de buget pe 2009 va fi discutat în şedinţa de joi a Guvernului, după ce liderul Federaţiei Sanitas, Marius Petcu a declarat că aprobarea acestuia ar putea fi amânată pentru vineri sau chiar pentru săptămâna viitoare.

17 afișări
Imaginea articolului Boc: Proiectul de buget va fi discutat joi

Boc a anunţat că proiectul de buget pe 2009 va fi discutat joi în Guvern (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul a făcut acest anunţ la sediul Ministerului Finanţelor, unde va discuta cu reprezentanţii sindicatelor şi patronatelor, pe tema proiectului bugetului pe 2009.

Declaraţiile lui Boc survin afirmaţiilor liderului sindical al Federaţiei Sanitas, Marius Petcu, potrivit cărora aprobarea bugetului ar putea fi amânată pentru vineri sau chiar pentru săptămâna viitoare, dacă părţile implicate nu vor ajunge la un acord.

Citeşte şi:

Liderii PDL şi PSD nu pot lua în calcul îngheţarea salariilor bugetarilor

O variantă preliminară de buget

Petcu: Aprobarea bugetului ar putea fi amânată

Berceanu: În coaliţie încercăm toate variantele pentru buget

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici