Boc şi-a numit şeful de protocol în comisia de repartizare a bunurilor confiscate

Premierul Emil Boc şi-a numit coordonatorul acţiunilor de protocol, Darius Pintilie, secretar general al organizaţiei de tineret a PDL, în comisia interministerială care decide modul de repartizare a bunurilor confiscate sau intrate în proprietatea privată a statului.

410 afișări
Imaginea articolului Boc şi-a numit şeful de protocol în comisia de repartizare a bunurilor confiscate

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Darius Pintilie are funcţia de consilier în aparatul de lucru al primului-ministru, iar în comisia interministerială va avea statut de membru.

El a mai lucrat în subordinea lui Boc şi în Primăria Cluj-Napoca, în postul de director al Direcţiei Relaţii Comunitare şi Turism.

În toamna anului trecut, el s-a căsătorit şi a organizat petrecerea la Palatul Snagov, aflat în administrarea Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat.

Prin numirea lui Darius Pintilie, numărul membrilor comisiei de repartizare a bunurilor confiscate a fost majorat cu un post, de la opt la nouă persoane.

Prin aceeaşi decizie a premierului, în comisie au mai fost numiţi ca membri Alina Bica, secretar de stat în Ministerul Justiţiei, şi Zoard Bocaniciu, consilier al secretarului general al Guvernului.

Din comisie mai fac parte reprezentanţi ai ministerelor Finanţelor, Economiei, Administraţiei Publice, Apărării şi Transporturilor.

Comisia este constituită pe lângă Secretariatul General al Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici