Boc şi Tăriceanu au avut o discuţie privată

Premierul Emil Boc şi fostul prim-ministru Călin Popescu Tăriceanu au avut, marţi, la Palatul Victoria, o discuţie privată referitoare la predarea mandatului de şef al Guvernului, precedată de o reuniune informală a membrilor noului Cabinet.

15 afișări
Imaginea articolului Boc şi Tăriceanu au avut o discuţie privată

Boc şi Tăriceanu au avut o discuţie privată (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc i-a convocat pe miniştri, marţi dimineaţa, la Palatul Victoria, pentru o discuţie informală înaintea primei şedinţe de Guvern.

Boc a sosit la Palatul Victoria în jurul orei 08.40, urmat imediat de toţi membrii Cabinetului. Noul premier şi miniştrii au intrat în sala de şedinţe a Guvernului, unde au avut o discuţie informală referitoare la predarea portofoliilor.

După aproximativ 25 de minute, la palat a sosit şi Tăriceanu, pentru a semna cu noul prim-ministru protocolul de predare-primire a gestiunii.

El a avut o discuţie privată de aproximativ 30 de minute cu Emil Boc privind predarea mandatului guvernamental, după ce în prealabil i-a prezentat biroul de prim-ministru.

Emil Boc a anunţat că prima şedinţă a noului Guvern va avea loc, marţi, în jurul orei 14.00, după ce vor fi instalaţi miniştrii.

Membrii noului Guvern au primit, luni, votul de învestitură din partea Parlamentului.

Citeşte şi:

Boc a sosit la Palatul Victoria pentru a-şi prelua biroul de prim-ministru

Cabinetul Boc a primit votul de învestitură

Membrii Cabinetului Boc au depus jurământul

Boc: Prima şedinţă a noului Guvern, marţi, în jurul orei 14.00

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici