Boc spune că va asculta grupurile PDL, se va consulta cu Băsescu şi va face propuneri legat de Cabinet

Premierul Emil Boc le-a spus luni seară celor prezenţi la şedinţa BPN al PDL că după ce va prezenta grupurilor parlamentare ale partidului raportul de evaluare a miniştrilor va asculta punctele de vedere şi, după o consultare cu preşedintele, va veni cu propuneri legate de componenţa Cabinetului.

9 afișări
Imaginea articolului Boc spune că va asculta grupurile PDL, se va consulta cu Băsescu şi va face propuneri legat de Cabinet

Boc spune că va asculta grupurile PDL, se va consulta cu Băsescu şi va face propuneri legat de Cabinet (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Surse din PDL au declarat luni pentru MEDIAFAX că premierul a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat de unii reprezentanţi ai PDL ce se va întâmpla din punct de vedere instituţional după ce şeful guvernului va prezenta raportul în faţa parlamentarilor democrat-liberali.

Sursele citate au precizat că premierul a spus că întâlnirea cu grupurile PDL a fost programată pentru miercuri la ora 19.00.

De asemenea, unii democrat-liberali l-au întrebat de Boc dacă a discutat cu preşedintele despre remaniere, "aşa cum a fost mandatat în BPN în urmă cu două săptămâni", au menţionat sursele.

Boc nu a menţionat dacă a discutat sau nu despre acest subiect cu Traian Băsescu, preferând să le vorbească democrat-liberalilor prezenţi despre importanţa rolului preşedintelui în cazul remanierilor guvernamentale.

De asemena, la şedinţa BPN al PDL au existtat voci nemulţumite de faptul că raportul lui Boc se va prezenta pe 1 septembrie, în prima zi a sesiunii parlamentare, şi nu pe 2 sau pe 3 septembrie

Premeirul a răspuns, potrivit surselor, că a promis că pe 1 septembrie se va face evaluarea şi a menţionat că se va ţine de cuvânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici