Boc: Stenogramele în cazul Voicu explică de ce PSD insista mult pentru numirea acestuia la MAI

Stenogramele prezentate în cazul senatorului Cătălin Voicu explică motivul pentru care PSD a insistat foarte mult ca o asemenea persoană să conducă Ministerul Internelor, a declarat, luni seara, liderul PDL, premierul Emil Boc, adăugând că PSD a mai încercat să îl impună pe Voicu şi în alte posturi.

24 afișări
Imaginea articolului Boc: Stenogramele în cazul Voicu explică de ce PSD insista mult pentru numirea acestuia la MAI

Boc: Stenogramele în cazul Voicu explică de ce PSD insista mult pentru numirea acestuia la MAI (Imagine: Mediafax Foto)

"Văzând stenogramele, sub rezerva că sunt adevărate, înţeleg de ce PSD insista foarte mult ca o asemenea persoană să ocupe Ministerul de Interne", a spus Boc, la postul B1 TV.

El a apreciat că numirea lui Voicu la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) ar fi compromis funcţionarea statului şi a justiţiei.

"Au mai fost încercări de a-l impune pe Voicu, nu numai acolo", a adăugat Boc.

Liderul PDL a mai afirmat că speră ca ancheta în cazul senatorului Cătălin Voicu să nu fie influenţată de eventuala implicare a unor oameni politici.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, să sesizeze Senatul în vederea încuviinţării arestării senatorului PSD Cătălin Voicu, acuzat de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Conducerea Senatului a decis, luni, ca senatorii să se întrunească miercuri, în şedinţă de plen, pentru a dezbate şi vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventivă a lui Cătălin Voicu, acesta urmând să fie audiat marţi, de la 14.00, în prezenţa presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici