Boc: Sunt alături de preşedintele Băsescu şi la bine şi la rău

Fostul premier şi preşedinte al PDL, Emil Boc, a venit, sâmbătă dimineaţă, la sediul central al formaţiunii, declarând că este alături de preşedintele Traian Băsescu, el precizând că suspendarea s-a făcut abuziv, iar USL a încălcat legea prin hotărârile luate la Parlament în această săptămână.

776 afișări
Imaginea articolului Boc: Sunt alături de preşedintele Băsescu şi la bine şi la rău

Emil Boc (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

La sediul PDL s-au reunit, sâmbătă dimineaţă, mai mulţi reprezentanţi ai PDL printre care Raluca Turcan, Cristian Boureanu şi Anca Boagiu.

Fostul premier PDL a precizat că votul din 29 iulie este foarte important, iar PDL îl va susţine pe preşedinte.

Emil Boc, primar al oraşului Cluj, a spus că în campania pentru referendum partidul va trebui să explice românilor măsurile luate în timpul crizei.

Boc a mai spus că el este alături de preşedintele Băsescu la bine şi la rău.

El a criticat măsurile luate în Parlament, în această săptămână.

"Ce vina avea Avocatul Poporului?", a spus Boc, referindu-se la faptul că Avocatul Poporului a fost revocat din funcţie prin votul Parlamentului.

Fostul premier a ţinut să sublinieze şi că legile electorale nu pot fi modificate prin odonanţe, pentru că ţin de drepturi democratice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici