Boc: Udrea nu şi-a cumpărat genţile şi tocurile după intrarea în politică. A venit cu ele

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc a vorbit, joi seară, despre genţile, poşetele şi tocurile Elenei Udrea, arătând că aceasta nu le-a cumpărat după ce a intrat în politică, ci a venit cu ele din activitata ei profesională.

742 afișări
Imaginea articolului Boc: Udrea nu şi-a cumpărat genţile şi tocurile după intrarea în politică. A venit cu ele

Boc: Udrea nu şi-a cumpărat genţile şi tocurile după intrarea în politică, a venit cu ele

Emil Boc a făcut aceste precizări la întâlnirea în care Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea pentru şefia PDL în faţa organizaţiei PDL Bucureşti.

"Unii mi-au spus: domne prea multe genţi, prea multe poşete, prea multe tocuri. Acum, dacă bărbaţilor nu le-ar plăce femeile cu toc, probabil că femeile nu ar purta tocuri. Nu mă pronunţ cât de înalte trebuie să fie sau cât de joase, este o chestiune de gust, eu vă spun că în politică nu trebuie să ai sau să nu ai pantofi cu toc sau genţi, e important ca acele genţi pe care le-ai cumpărat să le fi cumpărat înainte să fi intrat în politică. Or, Elena Udrea nu le-a cumpărat după ce a intrat în politică ci a venit cu ele din activitatea ei profesională, iar dovada cea mai importantă este că după ce nu a mai fost ministru nu s-a legat niciun act de corupţie şi asta e important pentru un om politic", a precizat Emil Boc.

El a mai spus că n-o fi nicio problemă ca o femeie să conducă PDL, arătând că asta face parte din logica firească a evoluţiei lucrurilor.

"Care ar fi problema ca o femeie să conducă PDL? Vă spun nu ar fi nicio problemă ca Elena Udrea să conducă PDL, pentru că ea face parte din logica firească a evoluţiei lucrurilor, iar dacă e vorba de faptul că preşedintele României a susţinut-o nu numai pe Elena Udrea ci şi pe Emil Boc, pe Vasile Blaga, pe Anca Boagiu, pe Sulfina Barbu şi foarte mulţi colegi cărora le-a oferit o şansă, indiferent că au fost bărbaţi sau femei", a mai spus Emil Boc.

Boc a prezentat motivele pentru care o susţine pe Elena Udrea pentru şefia partidului, arătând că aceasta poate să facă o opoziţie "dură, de fier, la adresa USL", să recâştige electoratul de dreapta al PDL, să păstreze parteneriatul cu preşedintele României şi să asigure în 2016 revenirea la guvernare a PDL ca principală forţă politică, "nu ca partid de buzunar".

Fostul prmier a mai spus că PDL în momentul actual "nu face opoziţie, din nefericire" şi a precizat că Elena Udrea "nu are nicio reţinere pentru a se bate pentru PDL şi pentru a fi liderul opoziţiei din România".

Emil Boc a vorbit şi despre parteneriatul PDL cu Traian Băsescu, arătând că acesta trebuie menţinut şi apreciind drept o greşeală fundamentală afirmaţiile celor care susţin că nu este nevoie de acest parteneriat.

"Sunt unii care spun că nu avem nevoie de acest parteneriat, este o greşeală fundamentală să-ţi îndepărtezi un parteneriat pe care-l ai alături de tine doar pentru orgolii personale. Pentru a menţine acest parteneriat trebuie ca şi preşedintele (Traian Băsescu n.r.) să dorească un parteneriat cu liderul partidului", a mai spus Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu declara, pe 15 februarie, că Elenea Udrea poate avea profil de lider al PDL, precizând că el a învaţat-o politică şi că fostul ministru ar trebui "să mai lase poşetele alea cu care a intrat în politică, să ia poşete mai ieftine" şi să mai renunţe la tocuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici