Bode: PNL, consolidat la peste 23%. Un bun suport şi solid pentru ce ne propunem să realizăm în 2024

„PNL este consolidat la peste 23%, este un bun suport şi solid pentru pentru ceea ce ne propunem să realizăm în 2024”, spune secretarul general al PNL, Lucian Bode, la Congresul Femeilor Liberale.

289 afișări
Imaginea articolului Bode: PNL, consolidat la peste 23%. Un bun suport şi solid pentru ce ne propunem să realizăm în 2024

Sursa foto: MediafaxFoto

„PNL este consolidat la peste 23%, este un bun suport şi solid pentru pentru ceea ce ne propunem să realizăm în 2024. Suntem pe un drum sigur, care trebuie consolidat. O vom face, cu sprijinul şi implicarea directă a dumneavoastră. Avem mari oportunităţi pe care nu trebuie să le ratăm. Doar împreună vom reuşi să ducem PNL mai aproape de victoriile anului 2024 şi de atingerea obiectivelor de ţară. (...) Ne aşteaptă o perioada dificilă, cu mize mari, de aceea PNL trebuie să fie unit pentru reuşita guvernării şi reuşita la toate alegerile ce vor urma”, spune secretarul general al PNL, Lucian Bode, la Congresul Femeilor Liberale.

El a amintit şi de schimbările din ultimii ani de la conducerea partidului.

„Pe 10 aprilie, se împlineşte un an de la ultimul Congres al Partidului Naţional Liberal. A fost un an foarte dificil, în care PNL şi-a dovedit rezistenţa şi capacitatea de a reveni, de a se reface. PNL este consolidat la 22 – 24% din opţiunile românilor. După trei ani si jumătate de guvernare în care nu am ratat nicio criză, de la criza pandemică la criza de securitate, la criza economică şi criza energetică, peste toate acestea am avut şi un festival al democraţiei”, adaugă Bode.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici