Bodu a făcut un manechin din gunoaie înfăţişându-l pe Vanghelie

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, Sebastian Bodu, s-a prezentat, vineri, în faţa sediului primăriei, cu un manechin făcut din gunoaie, având faţa actualului primar, social-democratul Marian Vanghelie, care avea lipit sloganul "Îmi pasă de mine" şi care ţinea în mână un almanah din 1989.

41 afișări
Imaginea articolului Bodu a făcut un manechin din gunoaie înfăţişându-l pe Vanghelie

Bodu a făcut un manechin din gunoaie înfăţişându-l pe Vanghelie (Imagine: Mediafax Foto)

Sebastian Bodu a venit la sediul Primăriei Sectorului 5 cu manechin făcut din pet-uri şi gunoaie strânse din această zonă a Capitalei, declarând că acesta este începutul curăţeniei din Sectorul 5.

El şi-a prezentat acţiunea drept "un scenariu de film de scurt metraj, intitulat «Debarcarea lui Care Este», ce se va desfăşura în două acte, pe 1 iunie şi 15 iunie", adăugând că, cu puţin noroc, actul doi nu va mai avea loc.

Bodu a luat manechinul făcut din gunoaie şi l-a aruncat într-o camionetă plină cu gunoiul strâns din Sectorul 5, spunând că actualul primar "Care Este" se mută la Glina, autorurismul urmând a duce manechinul la groapa de gunoi aflată la marginea Bucureştiului.

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5 a criticat "cinismul lui Marian Vanghelie de a-şi alege sloganul «Mie îmi pasă» şi s-a declarat dezamăgit că acesta nu a venit în faţa Primăriei pe care o conduce pentru a-şi vedea sosia.

Bodu a făcut un apel către locuitorii Sectorului 5 să se prezinte la vot, altfel vor mai sta patru ani cu primarul "Care Este", şi a promis că, dacă va ajunge primar, va reda "demnitatea cetăţenilor din acest sector".

Vezi mai multe imagini

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici