Boicotul PSD în plen. Şerban Nicolae, apel către pesedişti: Trădarea rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui

Senatorul PSD Şerban Nicolae a făcut un apel, luni, către colegii săi social-democraţi să nu voteze pentru învestirea Guvernului Orban, apreciind că ”trădarea celor care ne-au încredinţat reprezentarea lor şi guvernarea ţării rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui”

2921 afișări
Imaginea articolului Boicotul PSD în plen. Şerban Nicolae, apel către pesedişti: Trădarea rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui

Boicot al PSD în plen. Şerban Nicolae, apel către pesedişti: Trădarea rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui

”Către pesedişti, Acum trei ani, românii ne-au votat pentru ceea ce am spus că reprezentăm, pentru principiile şi valorile în care credem. Ne-au votat şi pentru promisiunile unui program de guvernare făcut pentru români şi pentru România. Ştampila votului a fost pusă pe buletinul de vot cu cerneală autentică. Nu cu cerneală simpatică. Nu s-a şters nici după un an, nici după trei. Cei care ne-au votat cred în continuare în noi şi în cuvântul nostru. Am făcut multe din cele promise şi mai avem încă multe de făcut”, a scris Şerban Nicolae pe Facebook.

El a apreciat că trădarea rămâne cel mai abject stigmat.

”Putem să fim dezamăgiţi în plan personal, putem să ne supărăm pe unii lideri, putem chiar să căutăm, conjunctural, alte soluţii politice pentru a ne îndeplini mandatul primit. În Parlament suntem reprezentanţii poporului român. Românii nu ne-au votat ca să-i abandonăm. Nu ne-au ales ca să facem jocuri personale. Nu ne-au cerut să-i aducem la putere pe adversarii noştri şi nici să facem meschine calcule politicianiste. Vă asigur că trădarea celor care ne-au încredinţat reprezentarea lor şi guvernarea ţării rămâne cel mai abject stigmat pe fruntea oricui. Indiferent de <explicaţie>”, a adăugat Nicolae.

Senatorul PSD a reamintit şi jurământul depus de parlamentari la început de mandat - Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aşa să mă ajute Dumnezeu!.

”Să dovedim că nu am semnat jurământul cu o cerneală care s-a şters după trei ani”, a conchis social-democratul.

Parlamentarii se întrunesc, luni, de la ora 14:00, în şedinţă comună de plen, pentru a vota învestirea Guvernului Orban. Pentru a putea fi învestit sunt necesare cel puţin 233 de voturi, pe care premierul desemnat susţine că le are.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici