Boloş: Obiectivul este de a asigura o creştere economică sustenabilă

Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, a declarat, joi seara, că obiectivul pe care îl are Guvernul pe termen mediu şi lung, este de a avea o creştere economică sustenabilă.

128 afișări
Imaginea articolului Boloş: Obiectivul este de a asigura o creştere economică sustenabilă

Boloş a spus, după prima şedinţă a Guvernului Ciolacu, faptul că obiectivul pe care îl are pe termen scurt, mediu şi lung, este de a asigura o creştere economică sustenabilă.

Boloş a anunţat scheme de ajutor pentru industria alimentară, materiale de construcţii şi industria de construcţii.

„Este un prim pas pentru a avea o creştere economică sustebabilă, îndeosebil pe zona de investiţii, mai ales, în contextul în care, pentru industria agroalimentară şi industria de construcţii am avut scheme de stat finanţate din fonduri europene”, a spus ministrul de Finanţe.

Potrivit lui Boloş, ţinta de reducere a inflaţiei este un alt obiectiv important pe care Guvernul şi l-a propus. În acest sens, este vorba despre un mix de politici monetare şi de politică fiscală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici