Boloş respinge varianta că s-a încercat eliminarea mascată a Pilonului 2 de pensii

Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, spune că nu a văzut amendamentul referitor la Pilonul 2 de pensii până marţi. El afirmă că documentul nu a fost oficial.

187 afișări
Imaginea articolului Boloş respinge varianta că s-a încercat eliminarea mascată a Pilonului 2 de pensii

Boloş respinge varianta că s-a încercat eliminarea mascată a Pilonului 2 de pensii

„Eu nu sunt parlamentar, să fac amendamente. Azi am aflat de amendamentul cu Pilonul 2 de pensii. Amendamentul nu a urmat circuitul oficial. Nu s-a discutat niciodată despre această impozitare a profutului, sunt bazaconii. Ce competenţe are dna Pescaru să facă amendamente? Vă rog să discutaţi cu dl. Roman... De unde să ştiu eu de unde are dl. Roman aceste informaţii? Dacă era un amendament oficial, mă luam după el”, spune Marcel Boloş.

El a repins varianta că s-a încercat eliminarea mascată a Pilonului 2 de pensii.

„Dacă nu este oficial de ce să mă intereseze?... Am destule probleme de rezolvat decât să mă iau după aceste fiţuici... Un document care nu este oficial nu cred că trebuie luat în seamă”, spune Boloş.

Deputatul PNL Florin Roman spunea marţi, despre articolul privind naţionalizarea „mascată” a Pilonului 2 de Pensii, care a apărut în lista amendamentelor depuse de coaliţie la proiectul de asumare a răspunderii Guvernului, că propunerea a venit de la secretarul de stat al PSD, Daniela Pescaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
boloş,
roman,
amendament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici