Borbely: Când am aflat de comunicatul DNA am luat decizia să demisionez astăzi. Sper că o să reuşesc să-mi dovedesc nevinovăţia

Ministrul demisionar al Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a declarat joi, că a decis să demisioneze când a aflat de comunicatul DNA şi că speră să îşi poată dovedi nevinovăţia.

1113 afișări
Imaginea articolului Borbely: Când am aflat de comunicatul DNA am luat decizia să demisionez astăzi. Sper că o să reuşesc să-mi dovedesc nevinovăţia

Laszlo Borbely (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Laszlo Borbely a spus că a aflat din presă de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind solicitarea de declanşare a procedurilor pentru obţinerea cererii de urmărire penală şi imediat a decis să demisioneze.

El a precizat că i-a transmis această decizie premierului şi preşedintelui, cu care a avut o întâlnire.

Borbely a subliniat că refuză cu tărie orice fel de acuzaţie pe care o consideră nefondată şi că speră să îşi poată dovedi nevinovăţia.

"Vreau să mulţumesc celor din minister, vreau să vă spun că atunci când am aflat de comunicatul DNA am luat decizia să demisionez astăzi (joi, n.r). Nu pentru că aş avea motive să demisionez. Refuz cu tărie orice fel de acuzaţie, care consider că este nefondată, şi sper că o să reuşesc să-mi dovedesc nevinovăţia. Ca să nu planeze nicio suspiciune asupra Guvernului, am decis, atunci când am aflat de comunicatul DNA din presă - şi nici acum nu ştiu mai mult - am decis să demisionez. Acest lucru i-am transmis premierului, i-am comunicat şi preşedintelui, am avut o întâlnire cu dânsul, şi cred că aşa e corect", a spus Borbely.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici