Borbely: Scandalul Remeş afectează inevitabil credibilitatea Guvernului

Ministrul Dezvoltării, Laszlo Borbely, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că scandalul declanşat în jurul fostului ministru al Agriculturii Traian Remeş afectează inevitabil credibilitatea Guvernului, însă Execuvitul trebuie să meargă mai departe şi să se concentreze pe problemele importante.

1 afișare
Imaginea articolului Borbely: Scandalul Remeş afectează inevitabil credibilitatea Guvernului

Borbely: Scandalul Remeş afectează inevitabil credibilitatea Guvernului

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor a spus că, din păcate, o asemenea demisie şi un asemenea scandal afectează credibilitatea Guvernului, apreciind că Decebal Traian Remeş a luat decizia corectă din punct de vedere politic.

"Eu cred că instanţa trebuie să ia decizia în ceea ce priveşte această problemă. Din punct de vedere politic, domnul Remeş a luat decizia justă de a demisiona. Mergem mai departe. Se mai întâmplă şi la alte case asemenea probleme”, a spus Borbely, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul a adăugat că toţi trebuie să se concentreze pe problemele importante şi prioritare, precum funcţionarea bună a Guvernului, alegerile europarlamentare şi formarea unei majorităţi parlamentare.

Borbely a mai spus că prioritar este şi bugetul pe anul viitor, asupra căruia Guvernul trebuie să se concentreze pentru a găsi susţinerea necesară pentru a trece în Parlament.

Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remeş, i-a înmânat, joi, premierului Călin Popescu Tăriceanu demisia sa din funcţie, cerere acceptată de şeful Guvernului, după ce postul naţional de televiziune a difuzat, miercuri seara, imagini din înregistrarea video a întâlnirii sale cu fostul ministru Ioan Avram Mureşan, precum şi înregistrări audio referitoare la licitaţii în care ar fi intervenit ministrul Agriculturii.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici