Budăi: M-am bucurat să văd un model de afacere de succes, înfiinţată de un cetăţean român în Spania

„M-am bucurat să văd astăzi, la Madrid, un model de afacere de succes, înfiinţată de un cetăţean român în Spania, companie ai cărei angajaţi sunt tot români”, transmite ministrul Muncii, Marius Budăi.

295 afișări
Imaginea articolului Budăi: M-am bucurat să văd un model de afacere de succes, înfiinţată de un cetăţean român în Spania

„M-am bucurat să văd astăzi, la Madrid, un model de afacere de succes, înfiinţată de un cetăţean român în Spania, companie ai cărei angajaţi sunt tot români. Cu o vechime de 18 ani, compañía Gesagui are 128 de angajaţi români care lucrează fie în depozitul de produse alimentare, fie în unitatea de producţie de produse din carne, fie în laboratorul de cofetărie-patiserie sau în cele 11 magazine de desfacere”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

Ministrul Muncii precizează că discuţiile cu angajaţii s-au axat pe cum le sunt respectate drepturile de cetăţeni români în Spania, despre cât de integraţi sunt, cum contribuie la promovarea imaginii româneşti şi cum ei reprezintă un exemplu de efort de a fi respectaţi în calitate de cetăţeni europeni, care prin activitatea lor aduc valoare comunităţii din care fac parte.

Budăi a ţinut să-i mulţumească ambasadorului George Gabriel Bologan „pentru organizare şi pentru grija pe care o arată in rezolvarea problemelor cetăţenilor români care lucrează în Regatul Spaniei”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
budăi,
gesagui,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici