Bugetul Capitalei pentru 2021: Primăria nu va aloca bani pentru Catedrala Neamului

Primăria Generală a municipiului Bucureşti nu va aloca în 2021 fonduri pentru construcţia Catedralei Neamului, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

4236 afișări
Imaginea articolului Bugetul Capitalei pentru 2021: Primăria nu va aloca bani pentru Catedrala Neamului

„De alocări de bani pentru biserici şi statui se ocupă Direcţia de Arhitectură-Peisagistică, instituţie subordonată PMB. Bugetul total pentru intervenţii este undeva la un milion de lei. Urmează să vină cu lista obiectivelor”, spune Nicuşor Dan.

CITEŞTE ŞI care vor fi reducerile de buget din acest an

El precizează că pe listă nu se află Catedrala Neamului.

„Pentru Catedrala Neamului nu a existat o propunere de la direcţie către executiv. Au existat propuneri pentru alte intervenţii, pentru alte obiective, unele dintre ele monumente istorice”, conchide primarul general al Capitalei.

Catedrala Neamului a primit mai multe alocări din partea fostei administraţii, condusă de Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici