NEWS ALERT  Bugetul de stat pe 2022 şi cel al asigurărilor sociale, aprobate în Parlament: 291 de voturi „pentru” şi 119 „contra”.

Bugetul de stat pe anul 2022 şi cel al asigurărilor sociale au fost aprobate, joi, în plenul reunit al Parlamentului. Dan Barna a anunţat că USR atacă bugetul de stat la CCR.

1907 afișări
Imaginea articolului Bugetul de stat pe 2022 şi cel al asigurărilor sociale, aprobate în Parlament: 291 de voturi „pentru” şi 119 „contra”.

Bugetul de stat pe 2022 şi cel al asigurărilor sociale, aprobate în Parlament: 291 de voturi „pentru” şi 119 „contra”.

UPDATE USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022: un buget al clientelismului iresponsabil şi al discriminării pe criterii politice

Legea pentru aprobarea bugetul asigurărilor sociale pe 2022 a fost aprobată cu 291 de voturi „pentru” şi 119 „contra”.

Bugetul de stat a fost adoptat cu 294 de voturi „pentru” şi 120 „contra”.

„S-a adoptat azi (joi - n.r.) un buget al clientelismului, un buget al pedepsirii românilor care nu au votat PSD sau PNL, un buget care a adoptat amendamentele extremiştilor şi care nu a aprobat un singur amerndament al USR. Vom ataca acest buget la CCR pentrui că discriminează românii”, a spus Dan Barna.

Premierul Nicolae Ciucă spunea, miercuri, că bugetul pe 2022 este unul echilibrat, responsabil şi realist, capabil să răspundă nevoilor imperative de finanţare şi să consolideze economia pe termen mediu şi lung, valorificând resursele financiare oferite de Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici