Bugetul pe 2011, dezbătut în plenul Parlamentului în 20-24 decembrie

Parlamentarii vor dezbate în plen Legea bugetului de stat pe 2011, începând de luni şi până vineri, de la ora 10.00 la ora 21.00, a anunţat, miercuri, secretarul Camerei Deputaţilor Dumitru Pardău (PDL), după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

18 afișări
Imaginea articolului Bugetul pe 2011, dezbătut în plenul Parlamentului în 20-24 decembrie

Bugetul pe 2011, dezbătut în plenul Parlamentului în 20-24 decembrie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Pardău a precizat că programul de lucru al Parlamentului, în perioada 20 -24 decembrie, va fi de la ora 10.00 la ora 21.00, cu o oră pauză de prânz. El a spus că în ziua de luni este programată în pauză o şedinţă a Camerei Deputaţilor pentru votul final la proiecte de legi dezbătute de Cameră.

Proiectul legii bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale pe 2011 vor fi dezbătute la sfârşitul acestei săptămâni - vineri, sâmbătă şi duminică - în comisiile parlamentare de buget, iar începând de săptămâna viitoare în plenul Parlamentului, au stabilit, luni, Birourile permanente ale Camerei şi Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici