Bulai, ironii la adresa partenerilor de guvernare: "Doamne, te rog, dă-le înţelepciune oamenilor din PNL"

Deputatul USR PLUS, Iulian Bulai, a avut un mesaj ironic pentru PNL: „Sper să nu vă autodistrugeţi irecuperabil înainte de congres”.

472 afișări
Imaginea articolului Bulai, ironii la adresa partenerilor de guvernare: "Doamne, te rog, dă-le înţelepciune oamenilor din PNL"

Bulai, mesaj ironic: "Doamne, te rog, dă-le înţelepciune oamenilor din PNL"

Iulian Bulai a postat pe Facebook o „rugăciune” pe care ar fi auzit-o prin vecini:

„Doamne, te rog, dă-le înţelepciune oamenilor din PNL:

  • - să ne se mai atace public. Nu e frumos.
  • - în campania internă să vorbească despre proiecte şi idei, nu despre persoane.
  • - lupta lor internă să rămână acolo. Să nu afecteze guvernarea.
  • - să nu mai ameninţe public colegii de partid.
  • - să nu mai facă scrisori publice când vor să discute nemulţumiri. Să se vadă faţă-n faţă şi să vorbească la telefon dacă sunt reproşuri.
  • - să gândească proiecte macro pentru ţară, nu programe PNDL ca să mulţumească financiar pe fiecare membru de partid.
  • - să facă team-buiding împreună, nu să se şantajeze reciproc cu dezvăluiri”, scrie Iulian Bulai.

Deputatul USR PLUS spune că i-au plăcut gândurile auzite „prin vecini” şi de aceea le împărtăşeşte cu cei care îl urmăresc şi pe Facebook.

Bulai le urează succes liberalilor şi le transmite, ironic, să nu se autodistrugă.

„Sper să nu vă autodistrugeţi irecuperabil înainte de congres. Avem o ţară de guvernat împreună!”, mai scrie Iulian Bulai.

Congresul PNL, în care se va alege preşedintele PNL, are loc în 25 septembrie. Candidează premierul Florin Cîţu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, ultimul fiind preşedintele PNL în funcţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici