Burduja: România va avea în sfârşit zbor direct către Azerbaidjan

Începând cu data de 3 iunie 2024, România va avea în sfârşit zbor direct către Azerbaidjan, anunţă ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Este ceea ce am solicitat în cadrul întâlnirii cu Preşedintele Aliyev la Baku”.

181 afișări
Imaginea articolului Burduja: România va avea în sfârşit zbor direct către Azerbaidjan

Burduja: România va avea în sfârşit zbor direct către Azerbaidjan

„Rezultate şi veşti bune. Începând cu data de 3 iunie 2024, România va avea în sfârşit zbor direct către Azerbaidjan! Este ceea ce am solicitat in cadrul întâlnirii cu Preşedintele Aliyev la Baku, în baza parteneriatului strategic româno-azer, care anul acesta aniversează 15 ani”, scrie pe Facebook Sebastian Burduja.

El afirmă că vor fi operaţionalizate două zboruri pe săptămână, Bucureşti – Baku, lunea şi joia, iar durata unui zbor va fi de 3 ore. Zborurile vor fi operate de AZAL.

„Importanţă: Va fi facilitat transportul oamenilor de afaceri între ţările noastre, va creşte numărul de turişti în România, românii vor avea o nouă rută aeriană prin care pot vizita Baku (şi nu numai)”, încheie Burduja.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici