Video C.V. Tudor: Al dracu' domn' Mitică!

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a mulţumit amical lui Dumitru Dragomir că îi "bagă un cuţit pe la spate" acum, când oricum este vânat "ca un criminal de război", dar a spus că nu te poţi supăra pe un om ca preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

52 afișări

"Departe de a suferi în urma transferului şmecheresc pe care şi-l tot negociază, de vreo 2 ani, Dumitru Dragomir, care a aşteptat să-l dau eu afară, n-am să-l atac, n-am să-l fac nici lichea, nici şobolan, aşa cum îi numesc pe traseişti unele ziare şi posturi de televiziune, dar să nu care cumva să creadă că noi nu ştim că a fost şantajat cu nişte posibile dosare penale, aşa că şi-a căutat, bietul om, protecţie", a afirmat Vadim Tudor, vineri, în conferinţa de presă săptămânală.

Referindu-se la trecerea lui Dumitru Dragomir de la PRM la PDL, liderul PRM a afirmat că încearcă, omeneşte, să-l înţeleagă pe şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, arătând, pe de altă parte, că acesta ar fi un mare naiv, care nu-l ştie pe Băsescu.

El i-a urat lui Dragomir "succesuri" tot mai multe, sănătate, să-i trăiască nepoţii, să-şi sporească "zecile sau poate sutele de milioane de euro" şi să se poată apăra în faţa galeriilor furioase, care au scandat şi vor mai scanda urări de bine la adresa lui, cum ar fi: "La puşcărie, Mitică, la puşcărie!".

Preşedintele PRM a calificat plecarea din partid a preşedintelui LPF drept un subiect minor.

El a negat afirmaţiile lui Dragomir care susţinuse că nu ami vorbit cu Vadim Tudor de un an, preşedintele PRM precizând că a discutat cu acesta în urmă cu două luni, când acesta ar fi avut "nişte probleme cu nişte galerii sau cu Federaţia" şi l-a sunat de ziua sa pentru a-i spune "La mulţi ani!".

Vadim Tudor explică plecarea lui Dumitru Dragomir din PRM prin frica acestuia că nu va mai intra în Parlament. "Facem pariu pe ce vreţi voi că, de-abia aşa, poate fi sigur că nu intră în Parlament", a susţinut senatorul PRM.

Liderul PRM a subliniat că Dragomir este liber să facă ce vrea, că nu ţine pe nimeni cu forţa în partid şi că nu îi poate face acestuia "conduita", la 62 de ani.

El şi-a amintit că îl cunoaşte pe Dragomir de 21 de ani, când au însoţit echipa de fotbal "Victoria" a Ministerului de Interne în Cipru şi au înotat împreună, în luna octombrie, în Marea Mediterană. "Să-l fi văzut pe Mitică, în slip, cum venea el, ţăran de la Scorniceşti, via Bălceşti, înota ca un porc de mare", a descris liderul PRM momentele petrecute, pe Insula Afroditei, cu preşedintele LPF.

"Simpatic întotdeauna, să fiu bine înţeles. Nu te poţi supăra pe un om ca Mitică. Şi-a aranjat un transfer, şmecheresc ce-i drept, putea să ne anunţe", a spus Corneliu Vadim Tudor.

"Al dracu' domn' Mitică!", şi-a încheiat preşedintele PRM declaraţia referitoare la recenta demisie din partid a deputatului Dumitru Dragomir.

Deputatul Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a demisionat din PRM şi că va candida din partea PDL la alegerile parlamentare din toamnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici