C.V. Tudor cere anchetă pentru a se stabili dacă Hayssam a fugit cu ajutorul lui Băsescu

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a cerut, miercuri, înfiinţarea unei comisii speciale de anchetă, care să stabilească dacă Omar Hayssam a plecat din ţară “cu ajutorul lui Traian Băsescu şi al unor instituţii româneşti şi străine”.

3 afișări
Imaginea articolului C.V. Tudor cere anchetă pentru a se stabili dacă Hayssam a fugit cu ajutorul lui Băsescu

C.V. Tudor cere anchetă pentru a se stabili dacă Hayssam a fugit cu ajutorul lui Băsescu

“Astăzi, adevărul că Omar Hayssam a părăsit România la lumina zilei, pe prima poartă aeriană a ţării, e confirmat de înregistrările efectuate de SRI. Ce alte documente, pe tema asta, mai deţin serviciile secrete ale României? Iată de ce este imperios necesară înfiinţarea unei Comisii speciale de anchetă”, a declarat, conform unui comunicat de presă, Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM precizează că face această solicitare în calitate de vicepreşedinte al Senatului şi de membru al Comisiei de apărare.

Agenţia MEDIAFAX a făcut publice, marţi, transcrierile convorbirilor telefonice dintre Omar Hayssam şi procurorul Cirpian Nastasiu. din care rezultă că sirianul a părăsit România la bordul unui avion, şi nu cu un vas, aşa cum se credea.

PSD va cere, la reluarea activităţii Legislativului, reactivarea Comisiei parlamentare de anchetă privind cazul Hayssam, a anunţat, miercuri, liderul partidului Mircea Geoană, la finalul şedinţei departamentelor formaţiunii social-democrate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici