Video C.V.Tudor, însărcinat de Parlament să ia legătură cu autorităţile italiene privind imigranţii

Senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Comisiei de prietenie româno-italiană, a fost însărcinat de conducerea Parlamentului să ia legătura cu autorităţile italiene pentru rezolvarea crizei imigranţilor, a anunţat, marţi, deputatul PSD Ioan Munteanu, secretar al Camerei Deputaţilor.

3 afișări

"Deputatul PNL Relu Fenechiu a propus constituirea unei comisii parlamentare care să se deplaseze în Italia pentru a constata aspectele care sunt mediatizate de toată presa. Am considerat că ar fi mai corect ca reprezentanţii din grupul de prietenie România – Italia să ia legătura cu cei din comisia corespondentă din Italia să încerce o invitaţie acolo", a declarat Munteanu.

El a adăugat că înfiinţarea unei comisii speciale în acest caz ar putea inflama şi mai mult spiritele, prin faptul că scandalul ar căpăta şi o conotaţie politică.

"Rolul lor este de a se adresa oamenilor politici din Italia pentru a-i face să înţeleagă că ţara noastră nu înseamnă 10 sau 100 de oameni. Cel care va coordona totul este preşedintele Comisiei de prietenie cu Italia, senatorul Corneliu Vadim Tudor", a mai spus deputatul PSD, precizând că liderul PRM urmează să ia legătura în cursul zilei de marţi cu ambasadorul Italiei la Bucureşti.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici