C. V. Tudor: Pe duşmanii de la ANI i-a ajuns blestemul meu indirect

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că pe "duşmanii" de la ANI i-a ajuns blestemul său indirect şi că "şi-au rupt gâtul" în nicio săptămână.

78 afișări
Imaginea articolului C. V. Tudor: Pe duşmanii de la ANI i-a ajuns blestemul meu indirect

C. V. Tudor: Pe duşmanii de la ANI i-a ajuns blestemul meu indirect (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

"Uite cum îi bate Dumnezeu pe duşmanii noştri mai degrabă, mai curând decât ne aşteptam. Mă refer la aşa-zisa Agenţie Naţională de Integritate, care a devenit Agenţia Nătărăilor şi Imbecililor, că nu pot să-i zic altfel, pentru că şi-au rupt gâtul. De bine ce i-am blestemat, indirect, pentru că eu fiind băiat bine crescut, nu blestem, acum exact o săptămână (...) am zis «S-au luat de cine nu trebuia şi îşi vor rupe gătul». Nu a trecut o săptămână şi şi-au rupt gâtul", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

El a adăugat că România este ţara care "a dat numai suprarealismul, dar a dat şi teatrul absurd".

De asemenea, el a ţinut să precizeze că nu este corupt.

"Uite-i pe cei care mârâie prin gard. Uite declaraţiile lor de avere. La vedere, ce au pe dedesubt, vom dovedi în curând. (...) I-a dat cineva ceva lui Vadim Tudor? Sunt nebuni la cap", a conchis preşedintele PRM.

Surse din ANI declarau, în urmă cu o săptămână, că Agenţia s-a autosesizat în urma unui material de presă dat publicităţii şi a început verificarea averii europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor.

Liderul PRM spunea, la acea dată, că nu era obligat să treacă în declaraţia sa de avere contractul de publicitate pe care îl investighează ANI, precizând că acel contract nu era semnat de el şi susţinând că cercetarea ANI este "o răfuială ordinară pusă la cale de Băsescu".

Curtea Constituţională (CC) a constatat, joi, că anumite prevederi ale Legii privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate sunt neconstituţionale, inclusiv articolul 13 care stabileşte atribuţiile ANI, respectiv verificarea declaraţiilor de avere şi interese, controlul depunerii la termen a acestora, constatarea neconcordanţelor sau a nerespectării hotărârilor legale, constatarea incompatibilităţilor şi sesizarea organelor de urmărire penală, dar şi aplicarea sancţiunilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici