Călin Popescu Tăriceanu merge miercuri la ÎCCJ, unde are termen în dosar, "cu toate" că are şedinţă pe moţiune

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, marţi, că va merge miercuri dimineaţă la ÎCCJ, unde are termen în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, "cu toate" că are şi şedinţă de plen comun unde se dezbate şi se votează moţiunea de cenzură.

3143 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu merge miercuri la ÎCCJ, unde are termen în dosar, "cu toate" că are şedinţă pe moţiune

Călin Popescu Tăriceanu merge miercuri la ÎCCJ, unde are termen în dosar, "cu toate" că are şedinţă pe moţiune

"Sigur că da, voi merge cu toate că am şi moţiunea de cenzură aici şi este obligaţia mea să particip. O să mă duc de dimineaţă. nu ştiu dacă o să pot să termin până la ora la care este şedinţa de la ora 12.00, dedicată moţiunii de cenzură", a precizat Tăriceanu, întrebat dacă se va prezenta la ÎCCJ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici