VIDEO Senator PSD, filmat arătând semne obscene în timpul discursului preşedintelui din plenul Parlamentului

Senatorul PSD Liviu-Tit Brăiloiu a fost filmat de un parlamentar USR marţi făcând semne obscene când se îndrepta spre ieşirea din sala de plen a Camerei Deputaţilor în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

14558 afișări
Imaginea articolului VIDEO Senator PSD, filmat arătând semne obscene în timpul discursului preşedintelui din plenul Parlamentului

VIDEO Senator PSD, filmat arătând semne obscene în timpul discursului preşedintelui din plenul Parlamentul (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Arhiva Foto)

Momentul a fost surprins cu telefonul mobil de către deputatul USR Silviu Dehelean, care a postat apoi imaginile pe Facebook. Senatorul a recurs la gestul obscen în timp ce părăsea, împreună cu alţi parlamentari PSD şi ALDE, sala în care avea loc şedinţa de plen reunit, ca boicot la adresa şefului statului.

Brăiloiu se află la primul mandat de parlamentar, fiind membru în comisia Juridică a Senatului. Totodată, el este şi vicepreşedinte al comisiei senatoriale de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

Imaginile au strâns rapid mii de vizualizări pe reţeaua de socializare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici