Camera Deputaţilor, în şedinţa de validare a mandatelor de deputaţi. S-au înregistrat 111 absenţi

Camera Deputaţilor a început, joi, şedinţa de validare a mandatelor de deputaţi, preşedintele comisiei speciale, Florin Iordache, precizând că au fost validate mandatele a 410 din cei 412 deputaţi.

665 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor, în şedinţa de validare a mandatelor de deputaţi. S-au înregistrat 111 absenţi

Camera Deputaţilor, în şedinţa de validare a mandatelor de deputaţi. S-au înregistrat 111 absenţi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Florin Iordache a precizat că membrii Comisiei propun amânarea validării pentru mandatele de deputaţi în cazul lui Andrei Condurăţeanu şi al lui Petre Roman.

Iordache a mai spus că Daniel Geantă, ales deputat, a solicitat din motive medicale depunerea jurământului în prima şedinţă a Camerei Deputaţilor.

Şedinţa Camerei Deputaţilor este condusă de decanul de vârstă Dinu Giurescu, care a anunţat că din 412 deputaţi 301 şi-au înregistrat prezenţa, 111 fiind absenţi.

Deputaţii au aprobat raportul Comisiei de validare a mandatelor cu 258 de voturi "pentru" şi au început procedura de depunere a jurământului, primul care a rostit jurământul de credinţă fiind Mircea Duşă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici