Camera Deputaţilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic

Camera Deputaţilor va dezbate în şedinţa de miercuri cererea de reexaminare a preşedintelui la Codul Silvic şi proiectului legii insolvenţei persoanei fizice, a anunţat, luni, secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici.

277 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic

Camera Deputaţilor va discuta miercuri cererea de reexaminare a Codului Silvic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Mircovici a făcut această precizare după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

Reexaminarea la Codul Silvic a dus la numeroase acuzaţii din partea PSD la adresa PNL, dar şi la adresa preşedintelui Klaus Iohannis.

Deputaţii din Comisiile juridică, de agricultură şi mediu au respins,săptămâna trecută, cererea de reexaminare a proiectului de modificare a Codului silvic, fiind înregistrate 35 de voturi "împotriva" cererii şi 21 "pentru"'.

Au fost mai multe dispute pe tema modificărilor la Codul Silvic, liberalii anunţând că vor eliminare articolului 20, premierul Ponta acuzându-l pe fostul ministru liberal Lucia Varga că sprijină interesele unor firme private, iar firma austriacă Schweighover a ameninţat că s-ar putea retrage din România, din cauza Codului Silvic.

Liberalii au anuţat că vor solicita retrimiterea la comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor a cererii de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis, pe Codul Silvic, pentru eliminarea articolului 20, în caz contrar urmând a vota împotriva legii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici