Camera: Toţi deputaţii au depus declaraţii de avere şi interese până la 3 noiembrie

Secretariatul general al Camerei Deputaţilor precizează că toţi deputaţii au depus declaraţiile de avere şi interese până la data de 3 noiembrie a.c, iar termenele de trimitere a copiilor certificate către ANI şi cele de postare pe site-ul instituţiei vor fi respectate conform legii.

147 afișări
Imaginea articolului Camera: Toţi deputaţii au depus declaraţii de avere şi interese până la 3 noiembrie

Camera: Toţi deputaţii au depus declaraţii de avere şi interese până la 3 noiembrie (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Camerei Deputaţilor, la depunerea declaraţiilor de avere şi de interese, tuturor deputaţilor le-au fost eliberate dovezi care atestă data depunerii acestora în termen (art.6 lit.a, persoanele responsabile "primesc, înregistrează declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese şi eliberează la depunere o dovadă de primire").

În conformitate cu prevederile art.6, lit. e al Legii nr. 176/2010 privind ANI, persoanele responsabile cu implementarea prevederilor referitoare la declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese au obligaţia să asigure afişarea şi menţinerea declaraţiilor de avere şi ale declaraţiilor de interese pe pagina de internet a instituţiei, dacă aceasta există, sau la avizierul propriu, în termen de cel mult 30 de zile de la primire, prin anonimizarea adresei imobilelor declarate, cu excepţia localităţii unde sunt situate, adresei instituţiei care administrează activele financiare, a codului numeric personal, precum şi a semnăturii, se menţionează în comunicat.

Totodată, în conformitate cu art.6, lit. f al aceleiaşi legi, trimit Agenţiei, în vederea îndeplinirii atribuţiilor de evaluare, copii certificate ale declaraţiilor de avere şi ale declaraţiilor de interese depuse şi câte o copie certificată a registrelor speciale prevăzute la lit. d), în termen de cel mult 10 zile de la primirea acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici