Campanie „Vacanţă în România", dezvoltată de un europarlamentar: Turiştii români şi străini pot trimite poze

Europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel a anunţat, marţi, debutul celei de-a patra ediţii a campaniei „Vacanţă în România”, în care turiştii români şi străini sunt invitaţi să trimită poze pe Facebook pentru promovarea ţării noastre ca destinaţie turistică în Europa.

146 afișări
Imaginea articolului Campanie „Vacanţă în România", dezvoltată de un europarlamentar: Turiştii români şi străini pot trimite poze

Campanie „Vacanţă în România" dezvoltată de un europarlamentar: Turiştii români şi străini pot trimite poze

Fotografiile trimise de turiştii români şi străini în cadrul campaniei „Vacanţă în România” vor fi utilizate pentru a promova România ca destinaţie turistică în Europa şi pentru a demonstra că România deţine un potenţial turistic extraordinar, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

„Îmi doresc să le ilustrez colegilor din Intergrupul pentru Turism (din cadrul Parlamentului European – n.r.), dar şi altora, România văzută prin ochii turiştilor, şi să îi conving astfel de rolul pe care îl poate juca ţara noastră ca lider în ceea ce priveşte turismul în regiune”, a afirmat europarlamentarul PSD, Claudia Ţapardel, potrivit sursei citate.

„Campania are ca scop promovarea României ca alternativă la destinaţiile turistice suprasaturate precum Barcelona, Paris, sau Veneţia. Astfel, turiştii vor descoperi că România oferă experienţe unice şi de neegalat, unde se găsesc adevărate comori culturale şi naturale”, mai precizează documentul de presă.

„În contexul economic şi politic actual, turismul în ţările estice poate reprezenta o parte importantă a strategiei europene pentru dezvoltare regională. În plus, pe fondul suprasaturării crescânde a unor destinaţii turistice, consider că este un moment oportun să scoatem în evidenţă faptul că ţări precum România reprezintă o alternativă atractivă pentru turişti. Îmi doresc ca ediţia de anul acesta a campaniei „Vacanţă în România” să aducă o perspectivă nouă pentru turiştii care îşi plănuiesc vacanţele anul acesta sau pe viitor”, a completat Ţapardel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici