Când va fi făcut public rezultatul testului pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban

  • Rezultatul testului pentru coronavirus făcut premierului Ludovic Orban va fi comunicat marţi, între orele 10.00 – 12.00
  • Amânarea este determinată de faptul că s-a prioritizat prelucrarea probelor persoanelor care aveau simptome de coronavirus.
  • Orban îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria dacă rezultatul testului va fi negativ
1045 afișări
Imaginea articolului Când va fi făcut public rezultatul testului pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban

Când va fi făcut public rezultatul testului pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban

Rezultatul testării pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul premierului Ludovic Orban va fi comunicat marţi, 24 martie, între orele 10.00 – 12.00.

Decizia amânării comunicării s-a luat deoarece a fost necesară prioritizarea prelucrării probelor prelevate în cazul persoanelor simptomatice, lucrate în cadrul Institutului Cantacuzino.

„Acest fapt, precum şi necesitatea unei pauze de funcţionare a aparatelor de testare, a determinat amânarea prelucrării probelor în cazul premierului pentru ziua de marţi”, se arată într-o comunicare a Grupului de Comunicare Strategică.

Prim-ministrul Ludovic Orban îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria dacă rezultatul testului va fi negativ, la fel ca cel realizat în data de 13 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici