Candidaţii UDMR pentru Consiliul Judeţean Covasna, primii care s-au înscris la BEJ

Candidaţii desemnaţi de UDMR pe listele pentru Consiliul Judeţean Covasna şi deputatul Tamas Sandor, candidatul UDMR pentru preşedinţia CJ, au fost primii care s-au înregistrat la Biroul Electoral Judeţean Covasna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

60 afișări
Imaginea articolului Candidaţii UDMR pentru Consiliul Judeţean Covasna, primii care s-au înscris la BEJ

Candidaţii UDMR pentru CJ Covasna, primii care s-au înscris la BEJ

Preşedintele UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, Albert Almos, a declarat, într-o conferinţă de presă, că UDMR a fost prima formaţiune care a depus, luni, la BEJ Covasna lista finală de candidaţi ai Uniunii pentru Consiliului Judeţean Covasna. Tot în cursul zilei de luni, s-a înscris la BEJ şi candidatul UDMR pentru preşedinţia CJ Covasna, Tamas Sandor.

Lista cu candidaţii UDMR pentru Consiliul Judeţean Covasna este condusă de actualul preşedinte al CJ, Demeter Janos, urmat, în ordine, de deputatul Tamas Sandor şi de cei doi lideri ai organizaţiilor teritoriale ale UDMR Covasna, Albert Almos (primarul municipiului Sfântu Gheorghe) şi Baka Matyas (vicepreşedinte CJ Covasna). Pe lista de candidaţi ai UDMR pentru CJ Covasna se regăsesc 38 de nume.

Pentru cele 30 de mandate de consilieri judeţeni se vor lupta UDMR, PCM, partidele româneşti din judeţ, care susţin o listă comună de candidaţi şi un independent, preşedintele Sanitas Covasna, Joos Ştefan.

Pentru preşedinţia CJ Covasna sunt cunoscute numele a patru candidaţi: deputatul Tamas Sandor din partea UDMR, preotul unitarian Kovacs Istvan din partea PCM, vicepreşedintele CJ Covasna, Vajda Lajos, ca independent şi consilierul judeţean Calinic Sabin (PSD) din partea partidelor româneşti.

În acest mandat, Consiliul Judeţean Covasna este compus din 25 de consilieri UDMR, patru PSD şi doi PD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici