Candidatul PNL care îi ia apărarea lui Marian Munteanu: "I se aduc acuzaţii politicianiste"

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, marţi, că îi este "greu" să se delimiteze de Marian Munteanu, întrucât vede în candidatura acestuia la Primăria Capitalei rezultatul relaţiei între PNL şi societatea civilă.

746 afișări
Imaginea articolului Candidatul PNL care îi ia apărarea lui Marian Munteanu: "I se aduc acuzaţii politicianiste"

Candidatul PNL care îi ia apărarea lui Marian Munteanu: "I se aduc acuzaţii politicianiste"

"Dânsul este candidat la PMB şi eu sunt candidat la primăria Sectoului 2, îmi este greu să mă delimitez de domnul Marian Munteanu. Văd candidatura sa ca o consistenţă între PNL şi societatea civil", a declarat Dan Cristian Popescu, solicitat de MEDIAFAX să precizeze dacă se delimitează de Marian Munteanu, în condiţiile în care colegul său, candidatul PNL la sectorul 5, Ovidiu Raeţchi a spus că nu va face campanie alături de acesta.

Dan Cristian Popescu a mai spus că pe el îl bucură candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, afirmând că îl leagă de acesta lupta împotriva FSN şi a regimului Iliescu şi că nu a văzut nicio dovadă în sprijinul acuzaţiilor care i se aduc.

„M-a bucurat candidatura domnului Marian Munteanu. (...) În anii 1990 toţi cei din Piaţa Universităţii eram făcuţi golani, huligani, legionari, dar nu înseamnă că şi eram. Protestam paşnic împotriva unui regim de sorginte comunistă, FSN şi regimul Iliescu ”, a declarat candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Liberalul a nu a dorit să comenteze acuzaţiile care i se aduc lui Marian Munteanu, afirmând că nu a văzut nicio dovadă privind simpatiile legionare de care este acuzat candidatul susţinut de PNL la Primăria Capitalei.

„În momentul în care cineva o să poată proba vreo infracţiune sau vreun lucru reprobabil făcut de domnul Munteanu se poate purta o discuţie. (…) Cunosc activitatea domnului din anii 1990, în rest am auzit doar atacuri politicianiste. Nu am văzut o dovadă clară că dumnealui ar fi făcut ceva ilegal. Îmi este greu să comentez dacă nu văd declaraţile complete şi nu cunosc contextul în care s-au făcut”, a mai spus Dan Cristian Popescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici