Cât costă geaca cu care Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, s-a prezentat la DNA

Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, a fost la audieri la sediul DNA Timişoara într-o geacă care ar costa 1.500 de euro pe site-ul producătorului.

23422 afișări
Imaginea articolului Cât costă geaca cu care Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, s-a prezentat la DNA

Cât costă geaca cu care Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad, s-a prezentat la DNA

Este vorba despre o geacă Moncler, din gama Cluny, cu blană naturală de coiot, potrivit Digi24. Geaca face parte din colecţia toamnă-iarnă 2019-2020 şi vine în patru culori: albastru, gri, negru şi verde.

Căprar nu este singurul social-democrat care etalează în public obiecte foarte scumpe. Fostul premier Viorica Dăncilă a fost văzută cu un ceas care valorează mii de euro, iar fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici a participat la un miting PSD încălţat într-o perche de pantofi sport - Run Away, de la Louis Vuitton - în valoare de 700 de euro. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici