Cătălin Cîrstoiu: Am fost transformat în două săptămâni într-un inamic public numărul unu, omul negru

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, spune că a fost transformat în două săptămâni „dintr-un om normal într-un inamic public numărul unu, omul negru”.

778 afișări
Imaginea articolului Cătălin Cîrstoiu: Am fost transformat în două săptămâni într-un inamic public numărul unu, omul negru

Cătălin Cîrstoiu: Am fost transformat în două săptămâni într-un inamic public numărul unu, omul negru

Cătălin Cîrstoiu a vorbit, la Antena 3 CNN, despre alegeri, spunând că va exista un singur câştigător: „o să-l vedem pe 9 iunie. Dar eu nu mă iau în activitatea mea şi în ceea ce cred după sondaje. Eu nu îmi schimb gândurile după sondaje. Mă uit la oameni şi le spun ce vreau eu să fac, care e proiectul meu. Am început să vorbesc despre el. Am înţeles că sunt un om destul de periculos, aşa că am fost transformat...”.

La afirmaţia jurnalistului că este incompatibil, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: „Nu sunt incompatibil. Am fost transformat în două săptămâni de zile dintr-un om normal într-un inamic public numărul unu, omul negru”.

Referitor la informaţia potrivit căreia Corpul de Control al Guvernului Orban a sesizat o altă instituţie a statului în legătură cu incompatibilitatea sa, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: „Corpul de Control al Guvernului Orban în momentul ăla a bătut câmpii cu graţie. Şi asta este evident pentru că, vă spun cinstit, noi am avut o discuţie atunci în momentul ăla şi jumăte din raport după prima discuţie oficială de negociere între părţi a căzut, pentru că legile invocate în raport nu mai erau valabile, nu mai erau de actualitate”.

În rest, „au rămas nişte constatări care probabil s-au dus la Agenţia Naţională de Integritate”.

„Eu vă spun cu mâna pe inimă şi vreau să închidem subiectul ăsta. Deci, faptul că cineva încearcă să inducă faptul că eu aş fi încălcat nişte legi, că am făcut aia, că am făcut aia, că am o maşină, că... (...) Haideţi să vedeţi o mizerie, că socrul meu e administrator la una dintre firme. Da, socrul meu e medic pediatru, iar una dintre societăţile comerciale care avea activităţi medicale a fost o vreme îndelungată până a ieşit la pensie societatea în care şi-a desfăşurat activitatea în Mioveni. Asta e una din lucrurile care mi se par halucinante. Sau s-a dus la metrou şi şi-a cumpărat bilet cu 200 de lei. Faceţi zoom pe imagine că era de 50”, a adăugat Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici