Cătălin Drulă, după ce Iohannis a lăudat Guvernul: Mi-ar crăpa obrazul de ruşine

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, îl numeşte pe Klaus Iohannis „trădătorul modernizării României” şi afirmă că în locul preşedintelui i-ar fi „crăpat obrazul de ruşine” să laude Guvernul. Şi Barna îi transmite lui Iohannis că numirea actualului Guvern nu a fost „o idee bună”.

842 afișări
Imaginea articolului Cătălin Drulă, după ce Iohannis a lăudat Guvernul: Mi-ar crăpa obrazul de ruşine

Cătălin Drulă, după ce Iohannis a lăudat Guvernul: Mi-ar crăpa obrazul de ruşine

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune că „i-ar crăpa obrazul” să spună în această perioadă că România are cel mai solid guvern.

„Acum, când inflaţia şi ROBOR fură bani din buzunarele noastre, trădătorul modernizării României are tupeul să spună că maşinaţiunea lui a adus ţării <cel mai solid guvern>. Mie mi-ar crăpa obrazul de ruşine să mint în acest hal. <Scăpăm România de Pe-Se-De> - mai ţineţi minte? Aşa a candidat Klaus Iohannis pentru al doilea mandat de preşedinte”, îi reaminteşte Drulă lui Iohannis.

Şi vicepreşedintele Dan Barna consideră că nu este momentul ca preşedintele Klaus Iohannis „să se felicite” pentru numirea actualui guvern.

„Preşedintele României crede că e momentul potrivit să se felicite pentru numirea actualului guvern. Domnule Iohannis, aţi mai ieşit din casă în ultimele săptămâni? Aţi citit ştirile? <Cel mai stabil, solid şi performant guvern din ultimii ani> a scăpat cu totul situaţia din mână. Înţeleg că e greu să vă recunoaşteţi erorile, dar aveţi măcar decenţa să nu cereţi românilor să creadă că aţi avut o idee bună. N-aţi avut”, spune Barna, pe Facebook.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, susţine că Guvernul a luat toate măsurile necesare pentru a ameliora efectele inflaţiei şi ale problemelor economice. „Nu acuzaţi clasa politică din România, de vină este războiul declanşat de Putin în Ucraina”, a spusşeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici