Cătălin Drulă, preşedintele USR: Vom sesiza CCR împotriva legii Ciolacu de creştere a taxelor

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu, că partidul va sesiza Curtea Constituţională a României (CCR) în privinţa proiectului Guvernului PSD-PNL de creştere a taxelor.

478 afișări
Imaginea articolului Cătălin Drulă, preşedintele USR: Vom sesiza CCR împotriva legii Ciolacu de creştere a taxelor

Cătălin Drulă, preşedintele USR: Vom sesiza CCR împotriva legii Ciolacu de creştere a taxelor

„Proiectul de lege recent publicat, legea creşterii taxelor, nu este doar o lovitură pentru economia românească, ci un adevărat asasinat. Acest act împinge la faliment firmele româneşti şi îi împinge pe antreprenori în subteran”, a spus Cătălin Drulă.

El apreciază că PSD şi PNL „sunt astăzi două partide identice, care nu acţionează în interesul românilor, ci în cel al clientelei de partid”.

„Din toamna lui 2021, Marcel Ciolacu este de facto la guvernare şi, în aceşti doi ani, economia românească s-a deteriorat constant. Cu toate promisiunile de reducere a cheltuielilor, acestea cresc continuu. (...) Nu ar fi fost posibil acest atac asupra economiei româneşti fără trădarea preşedintelui Iohannis şi a PNL. PSD, care a demonstrat în repetate rânduri că îi urăşte pe antreprenori, nu ar fi putut face asta singuri, cu 30% în Parlament. A fost necesară o complicitate mai mare şi aceasta a venit din partea preşedintelui şi a PNL”, adaugă liderul USR.

Reacţionând la declaraţiile lui Marcel Ciolacu şi la legea de creştere a taxelor, Cătălin Drulă a afirmat că „Ciolacu ne-a spus că predictibilitatea e un moft, reamintindu-ne de vremurile în care Iliescu, tătucul lui, spunea că proprietatea e un moft. Ţara noastră merită mai mult decât asta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici