Cătălin Drulă: România sub PNL şi PSD trece de la fapte la vorbe

Liderul USR Cătălin Drulă îi critică, miercuri, pe liderii PSD şi PNL care refuză să convoace sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale.

89 afișări
Imaginea articolului Cătălin Drulă: România sub PNL şi PSD trece de la fapte la vorbe

Cătălin Drulă: România sub PNL şi PSD trece de la fapte la vorbe

„Pensionarul special Ciucă şi protectorul specialilor Ciolacu nu au niciun interes ca România să se dezvolte pe baze oneste, echitabile şi sustenabile. Pentru interesul castei specialilor sunt dispuşi să sacrifice miliarde de euro din PNRR. Asta înseamnă, de fapt, informaţia apărută - din nou pe surse, că nimic nu e asumat de PNL şi PSD - conform căreia Parlamentul nu va fi convocat să rezolve problema pensiilor speciale”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Liderul USR afirmă că „nu trece zi fără ca Marcel Ciolacu să nu îşi confirme propriul dicton”.

„România sub PNL şi PSD trece de la fapte la vorbe”, încheie Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drulă,
pensii,
speciale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici