Cătălin Rădulescu, vizitat de un hoţ: Am fugit să iau un cuţit din bucătărie

  • Cătălin Rădulescu susţine că a fost vizitat de un hoţ
  • Hoţul a încercat să intre în casa deputatului PSD
  • În cele din urmă, răufăcătorul s-a speriat şi a fugit în curtea blocului vecin
3709 afișări
Imaginea articolului Cătălin Rădulescu, vizitat de un hoţ: Am fugit să iau un cuţit din bucătărie

Cătălin Rădulescu, vizitat de un hoţ: Am fugit să iau un cuţit din bucătărie

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu scrie pe Facebook că a fost vizat de un hoţ, care a intrat pe terasa casei, dar care s-a speriat şi a fugit. Rădulescu descrie şi cum a fugit să ia un cuţit şi a dat un pumn geamului.

„Asta , mai lipsea ! După ce , ca suntem auto izolaţi in carantina la domiciliu de serviciu in Bucureşti 14 zile , şi nu am putut pleca acasă , ca sa nu ne îmbolnăvim familiile ( nu ca alţii din alte tari , care au fugit din zonele carantinate in România şi in trei zile avem 121 bolnavi , 3500 in carantina şi 15000 in auto izolare ), in aceasta dimineaţa la ora 8.45 in timp ce dormeam , am auzit o bubuitura puternica la usa terasei şi când am tras draperia , ce credeţi , era un hot care încerca sa între peste mine in casa", scrie deputatul PSD Cătălin Rădulescu, pe Facebook.

Acesta susţine că l-a văzut pe hoţ sărind în curtea blocului vecin. 

„Am dat un pumn la geam, am fugit sa iau un cuţit din bucatarie, şi l-am văzut cum a sărit de pe terasa in curtea blocului vecin care este in amenajare . Doamne fereste , nici in situaţia asta critica cu acest virus ucigaş , hotii nu stau acasă ! Dacă era o femeie sau un copil in casa ! Multe se întâmpla in zilele astea", a mai scris Rădulescu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici